تاریخچه محصولات سامسونگ
معرفی روند برند شدن سامسونگ و شناخته شدن محصولات سامسونگ همچون موبایل، تبلت، ساعت هوشمند به عنوان یکی از برترین برند های موجود در دنیا و حتی به عنوان یکی از رقیبان اصلی برند آیفون در عرصه ی فناوری و دیجیتال و همچنین یکی از محبوب ترین و مشهور ترین برند های پر طرفدار موجود در ایران که داستانی بسیار شنیدنی و جذاب را پیش روی ما قرار داده است، که این نشان از پشتکار و روند مثبت طی شده ی سامسونگ به صورتی حساب شده و پیوسته در گروه ها و زیر مجموعه های متفاوت در جهت رو به رشد و پیشرفت را نشان می دهد.
تاریخچه ی سامسونگ
یک تاریخچه ی مختصری در قسمت معرفی سامسونگ در بخش اول برای تان توضیح داده خواهد شد که چگونه با تلاش و کوشش لی بیونگ-چول به عنوان مؤسس سامسونگ، نام برند به جایگاه کنونی آن رسیده و باعث شکل گیری تصویری از برند و نام تجاری سامسونگ در ذهن همگان شده است.
لی بیونگ-چول فردی از منطقهیاویریئونگ کرهی جنوبی بود و در سال ۱۹۳۸ و با فکر تأسیس شرکت بازرگانی Samsung Sanghoe به شهر دائگو رفت.

فعالیت های او ابتدا بر روی صادرات مواد غذایی محلی، رشته فرنگی و ماهی خشک متمرکز بود که بخش عمده ای از آن به کشور چین صادر می شد و سپس فعالیت های او به تولید پشم و تصفیهی شکر اختصاص یافت که حتی تا کنون با نام تجاری Cheil Industries بهعنوان یکی از بزرگترین فعالان صنعت پارچه، مد، محصولات شیمیایی الکتریکی و صنایع شیمیایی شناخته میشود.
انتخاب نام و لوگوی سامسونگ
نام این شرکت که برگرفته از دو کلمه Sam به معنی عدد ۳ و Sung به معنای ستارهها می باشد است.
که با نگاه به تفکر کره ای متوجه می شویم و می بینیم که چرا 3 سه ستاره انتخاب شده است و نه 5 ستاره یا هر عدد دیگری، با تمام این حرف ها نام سه ستاره بر گرفته از یکی از خدایان چینی می باشد که به نشان از سه اصل طول عمر( جاودانگی )، افتخار، شانس می باشد اشاره دارد و عدد سه نشان از توان و بزرگی است؛ و البته همچنین در غرب هم ستاره به معنای موفقیت نیز بوده است.
این شرکت که شرکتی چند ملیتی و کره ای است در ابعادی بزرگ دارای چندین شرکت مختلف و زیر مجموعه های متنوع در صنایع مختلفی همچون سامسونگ سی اند تی، سامسونگ فایر، سامسونگ لایف، صنایع سنگین سامسونگ و سامسونگ الکترونیک مشغول به فعالیت می باشد.


قدم اول
وی در دهه های نخست ورود، کار خود را در حوزه هایی همچون ارائه خدمات مالی و بیمه، مبادلات اوراق بهادار و خردهفروشی توسعه داد که تا کنون در اکثر این حوزه ها حرفی برای گفتن دارد.
در اواخر دهه ۱۹۶۰ وارد عرصه تجارت الکترونیک گردید و در اواسط دهه ۱۹۷۰ نیز به صنایع کشتیسازی وارد شد؛ و در اواخر دهه ی ۱۹۷۰ سامسونگ با ورود به صنعت الکترونیک یکی دیگر از زیر مجموعه های خود به نام سامسونگ الکتریک اینداستریز را تأسیس کرد و در همین سال ها با همکاری یک شرکت ژاپنی به نام NEC به تولید سیستمهای صوتی و محصولات خانگی پرداخت که از اولین محصولات تولید شده همچون یخچال، سیستمهای تهویه، ماشینحساب، تلویزیون، و ماشین لباسشویی می توان اشاره کرد.
آغاز یک تحول
از این پس با ورود به دهه ی ۱۹۸۰ اتفاقات مهمی از قبیل موارد ذیل رخ داده است.
یکی از مهم ترین اتفاق هایی که باعث تحول و رشد چشمگیر و موفقیت روز افزون سامسونگ در حال حاضر شده است نیز با ورود به عرصه ی صنعت مخابرات بود که وی با خرید شرکت هانگوک Hanguk Jeonja Tongsin در شهر گومی ابتدا به تولید برد سوئیچهای مخابراتی پرداخت و سپس کم کم وارد صنعت تلفن و فکس شد که تا حدودی می توان آن را به عنوان پایه های اساسی بنیان گذاری سامسونگ در صنعت گوشی موبایل عصر امروز دانست و سپس تصمیم مهم ارزشمندی که موسس سامسونگ جهت ورود به صنعت تولید حافظه ی DRAM در فوریهی سال ۱۹۸۳ گرفت که تا هم اکنون این شرکت را به سومین تولید کننده این محصولات در جهان تبدیل کند.
در سال ۱۹۸۷ با فوت مؤسس سامسونگ ، این شرکت به چهار بخش اصلی و بزرگ که دارای زیرمجموعه های متفاوت بودند تقسیم شد و سپس بعد از آن گروهی از مجموعه ها به طور کامل جدا شدند و مستقل از سامسونگ کار می کنند.
همه چیز از اول
در سال 1988 تلفن های همراه شرکت موتورولا سهم به سزایی از بازار را در اختیار داشتند. در آن زمان اولین گوشی های موبایل سامسونگ توان رقابت با تلفن های همراه موتورلا را نداشتند و حتی قابل مقایسه با آن ها هم نبودند . به دلیل عملکرد بد و مشکلات این دستگاه ها، لی کان هی مدیر وقت شرکت سامسونگ دستور جمع آوری و از بین بردن تمام گوشی های تولید شده را دهد. او با این کار عملکرد مهندسان و کارگران را در طی مدت زمان صرف شده در گذشته بی فایده دانست و همه چیز را از اول شروع کرد.


بحران اقتصادی آسیا، عامل ناکام ماندن سامسونگ در صنعت خودرو
سامسونگ در همین حین در تلاش برای ورود به صنعت خودروسازی و همکاری با دوو و کیا بود که به دلیل شروع بحران های اقتصادی آسیا در آن سال ها موفقیت آمیز نیز نبود اما در آن بین صنعت هوا فضا با ترکیب شدن با دوو و هیوندای، را هم نیز به عنوان یکی دیگر از زیر مجموعه هایش پیگیری می کرد که از آن موقع تا هم اکنون نیز هنوز به تولید موتور هواپیما و توربینهای گازی مشغول هستند.
تبدیل شدن تلفن همراه سامسونگ به رقیب اصلی نوکیا
در سال 2000 سامسونگ برای ورود به بازار موبایل و تلویزیون هوشمند یک قدم بزرگ در راستای داشتن بازاری حرفه ای در جهان برداشت و در ورشو لهستان یک مرکز تحقیق و توسعه ی مهندسی برنامه نوسی تأسیس کرد؛ از آن پس خط تولید خود را به نام جدید سامسونگ گلکسی تغییر داد و توانست در سال ۲۰۱۲ بازار بزرگ نوکیا را تسخیر کند و لقب بزرگ ترین تولیدکنندهی گوشیموبایل در جهان و عنوان برترین موبایل سال ۲۰۱۲ را به خود اختصاص دهد.
شهرک ها و دفاتر مدیریتی
سامسونگ به دلیل گستردگی صنایع مختلفی که در آن ها حضور داشته است با زیر مجموعه های بسیار زیادی کار می کند.
یکی از بزرگترین دفاتر اصلی این شرکت در شهر سئول، شهرک و منطقه ای به نام سامسونگ تاون (Samsung town) تأسیس کرده است که متشکل از زیر مجموعه های مختلفی همچون سامسونگ الکترونیک، سامسونگ لایف و سامسونگ فایر، صنایع سنگین سامسونگ و سامسونگ سی اند تی اشاره کرد که تا حدودی از آن ها نام برده شد آن ها در ساختمان های مجزا از هم در همان شهرک در کنار هم کار می کنند.
سامسونگ الکترونیکس(Samsung Electronics) یکی دیگر از زیر مجموعه های سامسونگ برای نظارت و کنترل دقیق بر کیفیت مراکز تولیدی و تحقیقاتی خود شهرکی را در حد فاصل شهر های یانگین و هواسونگ در نزدیکی شهر سوون تأسیس کرد و آن جا را منطقه ی دیجیتال سامسونگ نام گذاری کرد و آن را به شهری هوشمند تبدیل کرد.
منطقه ی دیجیتال سامسونگ متشکل از پنج مرکز تحقیقاتی مختلف می باشد که از بخش های عمده ی ؛ ثبت پتنت، توسعهی فناوری موبایل، بهینهسازی هزینهها، توسعهی مخابرات تلویزیونهای دیجیتال و یکپارچهسازی زیرمجموعههای IT و موبایل است و به فعالیت می پردازد.


سیر صعودی پنل های LCD و LED
سامسونگ یکی از تولید کنندگان اصلی و پیشگام در عرصه ی پنل های ال سی دی با تلاش فراوان به فناوری اختصاصی تولید آمولد در جهان دست یافت در همین حین سامسونگ در تلاش بود تا بتواند باتوجه به کیفیت به یکی از نازک ترین و کم مصرف ترین پنل های خود دست یابد که با پشت سر گذاشتن فناوری سوپر آمولد به سوپر آمولد پلاس توانست محصولی با کیفیت و با رزولوشن فول اچ دی و انعطاف پذیر با پنل های خمیده در سال 2013 به بازار عرضه کند.
نخستین گوشی پرچمدار سامسونگ
رونمایی ازسری گوشی های گلکسی در طبقه بندی گوشی های هوشمند در سال 2009 ، گوشی Galaxy i7500 بود که مجهز به اندروید 1.5 با نمایشگر لمسی اولد و باتری ضعیف طراحی و تولید شد و سپس بدون توجه به کاربر پسند بودن آن روانه ی بازار شد پس از قرار گرفتن در دست مشتریان مکانیسم باز و بسته شدن قفل صفحه نمایش و طراحی ظاهری نسبتا ضعیف محصول، کاربران را متعجب و ناراضی نمود.
تا قبل از سال 2010 سامسونگ دستگاه هایی با سیستم عامل های ویندوز فون و سیمبین روانه بازار می کرد که از معروف ترین گروه در آن میان میتوان از Omnia را نام برد.

3.2inch

Qualcomm MSM7200A

5MP

1500mAh
گلکسی اس وارد میشود!
در ماه مارس 2010 سامسونگ از موبایل جدید خود به نام Galaxy S I9000 رونمایی کرد که دارای دو دوربین اصلی و سلفی و صفحه نمایش سوپر آمولد بود چنان که با استقبال خوبی رو به رو شد.
در ابتدا شایان ذکر است که توضیح کوتاهی در رابطه با دسته بندی و استفاده از حروف مختلف در محصولات سامسونگ را به اختصار برایتان توضیح دهیم.
اس در نام گلکسی برگرفته از فناوری به کار رفته در صفحه نمایش یعنی سوپر آمولد بود.
بد نیست این موضوع را هم نیز بدانیم که تفاوت فناوری سوپر آمولد با دیگر آمولد ها در بخش یکپارچه سازی تاچ با نمایشگر بود که همین اتفاق باعث می شد که تنها یک پنجم نور بازتاب یافته توسط نمایشگرهای امولد را از خود منعکس کنند و در نتیجه این مورد به عنوان نقطه ی قوت، بهترین گزینه برای مشاهده محتوا زیر نور خورشید بود.

4.0inch

Hummingbird

5MP

1500mAh


اوج گیری در کهکشان
در سال 2011 شرکت سامسونگ گوشی موبایل گلکسی اس ال به همراه 4 گیگابایت حافظه داخلی را معرفی کرد که حرف ال به نشان از استفاده ال سی دی در تلفن همراه بود. در طی همان سال گوشی موبایل سامسونگ GALAXY S Giorgio Armani GT-I9010 از حوزه مد وارد بازار شد که اصلا بد هم به نظر نمی رسید. گوشی دیگری در اپریل همان سال در دسته گلکسی با نام Samsung Galaxy S II GT-I9100 وارد بازار شد که از حروف یونانی برای معرفی محصول استفاده کرده بودند. این محصول به دلیل بهبود امکانات از نظر فیزیکی و سخت افزاری توانست جایزه برترین موبایل را در سال 2012 از کنگره جهانی موبایل به نام خود ثبت کند.

4.3inch

Exynos 4210

8MP

1650mAh
کهکشانی نسل سوم
در سال 2012 سامسونگ تصمیم به بررسی مجدد گوشی گلکسی اس را گرفت و پس از بازنگری، محصولی با نام S Advance که دارای پردازنده ای دو هسته ای بود را معرفی کرد. سپس گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S III GT-I9300 راهی و روانه بازار کرد که، دارای دوربین 8 مگا پیکسلی با نمایشگر 4.8 اینچی سوپر آمولد که دارای قابلیت جالبی همانند سیری به نام اس وویس(s voice samsung) بود را تولید کرد که پس از آن قابلیتی به نام دستیار گوگل متولد شد.
مشکل خرید موبایل سامسونگ
تقاضا برای خرید سامسونگ گلکسی اس 3 به قدری بالا بود که سامسونگ را با مشکل تأمین روبه رو کرد و در سه ماهه سوم سال 2012 به عنوان پرفروش ترین گوشی موبایل دست یافت و همچنین برنده جایزه بهترین اسمارت فون از MWC 2013 نیز شد.

4.8inch

Exynos 4412

8MP

2100mAh


تکامل بیشتر با گلکسی اس 4
در سال 2013 از گوشی سامسونگ اس 4 مدل Samsung Galaxy S4که دارای صفحه نمایش 5 اینچی به همراه دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 2 مگا پیکسلی و مشخصه ی تغییر موقعیت سر کاربر که باعث اسکرول شدن صفحه وب به بالا و پایین می شد رونمایی کرد که بازهم نتوانست رضایت کاربران را به همراه داشته باشد زیرا سامسونگ همواره نشان داده که تلاش نموده تا با افزودن امکانات جدید به تلفن های همراه خود مخاطبان خود را جذب کند و همین عامل باعث شهرتشان بود که مدل اس4 از آن بی بهره ماند.از آن پس مجدداً سامسونگ به فکر تغییر در نامگذاری موبایل های خود افتاد و در برخی از موارد گوشی های پرچمدار از اعداد یونانی استفاده کرد.

5.0inch

Exynos 5410

13MP

2600mAh
طراحی ضعیف، پاشنه آشیل کهکشانی پنجم
در سال 2014 گوشی موبایل Samsung Galaxy S5 با دوربینی بهتر از مدل اس 4 یعنی 16 مگا پیکسل و صفحه نمایشی کمی بزرگتر و مقاوم در برابر آب تولید شد، به همراه قابلیت شارژ بیسیم اما با طراحی ظاهری نامناسب و حسگر اثر انگشت ناکار آمد، به نسبت آیفون رونمایی شده اصلا کاربر پسند نبود، با انتقادات بسیاری رو به رو شد.

5.1inch

Exynos 5422

16MP

2800mAh


گلکسی اس 6 ؛ آینده اینجاست!
در سال 2015 سامسونگ گوشی های موبایل گلکسی S6 و گلکسی S6 edge را روانه بازار کرد که می توان آن را با توجه به کم و کاستی ها و انتقادات شدید کاربران نسبت به مدل های گذشته، بازگشت دوباره سامسونگ برای گوشی های سری اس خود دانست. گلکسی S6 نسخه ی استاندارد از این مدل گوشی بود ولی گلکسی S6 edge مورد استقبال و توجه بیشتری از سوی کاربران قرار گرفت.
گوشی گلکسی S6 edge از یک صفحه نمایش کاملأ مبتکرانه با لبه های خمیده، پنل QHD به همراه 8 هسته پردازشی، یک دوربین 16 مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی و قابلیت ضبط ویدیوهای 4k بهره می برد و در ضمن از ظاهری زیبا هم برخوردار بود.

5.1inch

Exynos 7420

16MP

2600mAh
گلکسی اس 7 ; تحقق رویاها
در سال 2016 سامسونگ از گوشی موبایل اس 7 (s7) و اس 7ادج (s7 edge)رونمایی کرد.
این سری از موبایل نیز در دو مدل که یکی با صفحه نمایش تخت و دیگری با صفحه نمایش بزرگتر و لبه های خمیده که به انتهای سمت چپ و راست قاب پشت گوشی نیز وصل شده بود که همواره در برابر آب و گرد و غبار نیز مقاوم بود، به دوربینی با قابلیت لرزشگیر اپتیکال و فوکوس خودکار به همراه ثبت تصاویر بهتری حتی در نور کمتر به نسبت پیشینیان خود مجهز شده بود.
با این تفاوت که مجدداً درگاه میکرو اس دی که از مدل قبلی حذف شده بود به این سری از گوشی های پرچمدار جهت خرید موبایل سامسونگ s7 و خرید موبایل سامسونگ s7 edge اضافه شد.

5.5inch

Exynos 8890

12MP

3600mAh


گلکسی اس 8 ؛ جذاب
شرکت سامسونگ در آپریل سال 2017 با رونمایی از گلکسی S8 و گلکسی +S8 طی مراسمی بزرگ کرد. سامسونگ سعی کرد مراسم رونمایی کهکشانی های نسل هشت را هر چه پر شور تر برگزار کند تا خاطرات بد مشکلات انفجار باتری نوت 7 را از ذهن طرفداران خود پاک کند. هر دو مدل معرفی شد. این با هر دو مدل از دستگاه های معرفی شده دارای صفحه نمایش خمیده بوده و دیگر خبری از نسخه فلت نیست.یکی از امکاناتی که سامسونگ در مراسم خود روی آن مانور زیادی داد دستیار صوتی هوشمندی با نام بیکسبی بود که امکانات فراوانی را ارائه میدهد. نکته قابل توجه دیگر در مورد گلکسی S8 و گلکسی +S8 حذف دکمه هوم بود که باعث شد تا حاشیه های صفحه نمایش کمتر شود و بخش زیادی از پنل جلویی را صفحه نمایش بپوشاند. این تغییرات در کنار بهینه سازی های دیگر در بخش های پردازنده و دوربین و … باعث شد تا کاربران و طرفداران سامسونگ با اشتیاق جهت خرید موبایل سامسونگ S8 و خرید موبایل سامسونگ +S8 اقدام کنند.

5.8inch

Exynos 8895

12MP

3000mAh
گلکسی اس 9 ; تکرار
در سال 2018 برخلاف تصورات و پیش بینی های تحلیلگران سامسونگ خرید موبایل سامسونگ GALAXY S9 و خرید موبایل سامسونگ +GALAXY S9 آن گونه که انتظار می رفت پیش نرفت. شاید بتوان اصلی ترین عامل این اتفاق را تفاوت های جزئی این دو مدل با نسل های قبلی خود دانست که باعث شد تحلیل ها درست از آب در نیاید و فروش با استقبال گرمی رو به رو نشد.
برخی از ویژگی ها و مشخصات این دو مدل گوشی سامسونگ را با هم بررسی می کنیم که به شرح زیر می باشد تفاوت در اندازه صفحه نمایش 5.8 اینچی برای اس 9، 6.2 اینچی برای اس 9 پلاس با نمایشگرهای با کیفیت تر نسبت به مدل سابق به همراه دوربین دوگانه که دارای قابلیت ضبط ویدیوهایی با نرخ بالای 960 فریم در ثانیه شد که موجب ثبت ویدیوهای صحنه آهسته می شود و با تغییر لبه های خمیده به گونه ای که استفاده از آن را راحت تر نیز کرده است.کابر پسند تر، نیز شد.

6.2inch

Exynos 9810

12MP+12MP

3500mAh
